Fester og traditioner

Vinklen afholder forskellige fester og har en række traditioner.

Tirsdagsklubben

Hver 2. tirsdag i tidsrummet 19.00-21.00 afholder Team 1+2 Tirsdagsklub i vores diskotek i Thomas Laubs Gade. Her har borgerne mulighed for at mødes på tværs af teams

I Tirsdagsklubben er der mulighed for at lytte til musik, danse og spille spil. Der er en bar, hvor beboerne kan købe drikkevarer og diverse snacks. Dette er en god mulighed for pædagogisk at øve og arbejde med beboernes pengeforståelse.

Traditioner

Fælles for alle teams er, at der er forskellige traditioner omkring årets højtider. Det være sig julefrokoster, påskefrokoster, fejring af Skt. Hans og andre mærkedage.

Alle teams har ligeledes tradition for fejring af fødselsdage og forældre/pårørendearrangementer samt afvikling af sommerferie med beboerne.

Det er individuelt, hvordan teams i samarbejde med beboerne beslutter sig for, at traditioner skal planlægges og afvikles. Kontakt det enkelte team for at høre nærmere.

Ydermere støttes beboerne i at blive bekendt med og deltage i de forskellige aktiviteter og traditioner i Netværkstilbud som Café Tusindfryd og Kulturhuset Pulsen. Det kunne være Halloween-fester, Kulturnat, Pride og Grundlovsdagsarrangementer.